EATCORNER POTMARGE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eatcorner potmarge. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 20:33 Jammer dat er geen pindasaus bij de bamischijf zat. En dat er bespaard wordt op een klein zakje mosterd bij een kroket. Sausjes zijn echt wel aan de minimale hoeveelheid.
12 apr 2024 om 14:09 We bestellen elke vrijdag. Zijn altijd mooi op tijd en altijd vriendelijke bezorgers. Eten is altijd warm en smaakt goed!
6 apr 2024 om 19:24 De kip was erg droog en deze heb ik dus ook niet gegeten. De rest was prima
28 mrt 2024 om 7:29 Kipsate was heerlijk en pindasaus ook lekker gesmaakt!
25 mrt 2024 om 20:28 Duurde lang voor een maandag. De patat en snacks waren van erg goede kwaliteit.
8 mrt 2024 om 21:04 Helaas was de bestelling voor de zoveelste weer niet compleet en lauw/warm bij bezorgen. En nee, niet op een zondag geplaatst.
3 mrt 2024 om 18:22 Snel een makkelijk niet pinnen aan huis
29 feb 2024 om 7:20 Heerlijk gegeten zoals altijd Pindasaus verukkelijk en vriendelijke bezorger
25 feb 2024 om 20:46 De levering was niet compleet. Er ontbrak 1 portie patat. We hebben gebeld en dat doorgegeven en gevraagd om deze alsnog te ontvangen. 2 uur later is de vergeten portie patat er nog steeds niet. Ik begrijp dat het druk is, maar dit is slechte service
18 feb 2024 om 21:01 Stamppot boerenkool met worst, lekkere jus ( waar ook een beetje vlees in zat ) en een extra gehakbal, was heerlijk ! Zeker voor herhaling vatbaar
17 feb 2024 om 23:33 Moesten 1,5 uur wachten op ons eten. Toen het kwam was het eten koud. En is al de tweede keer dat dit gebeurd. Echt slecht
5 feb 2024 om 20:28 Helaas hadden ze me lekkere ijsje niet meer heel netjes me geld terug gekregen en dan was de hamburger die ik had besteld na mijn smaakt niet lekker ook weer heel netjes een nieuwe burger gekregen top hoe jullie handelen!